Interim opdracht: Financieel adviseur gezocht

Financieel adviseur

Den Haag
Overheden
€ 50 tot € 75
36 uur
18 september 2017
4 maanden
04 september 2017

Functie omschrijving

Onze opdrachtgever is een gemeentelijke instelling in de Randstad. Voor deze opdrachtgever zoeken wij een bekwame:

Functie: Financieel Adviseur Gemeente

Locatie: Regio Den Haag

Opdrachtgever: Gemeentelijke instelling

Start: z.s.m.

Eind: 31-12-2017

Optie tot verlenging: Ja

Uren: 32-36 uur per week

Aanbieden tot: 04-09-2017, 12.00 uur

Tarief: zo scherp mogelijk!

Omschrijving:

De ambitie is om in 2018 de Beste Dienstverlener van Nederland te zijn. Als organisatie doen wij er alles aan om onze medewerkers hier optimaal in te faciliteren. Zo geven we vorm aan Het Nieuwe Werken: slimmer, efficiënter en effectiever werken, gebruik makend van nieuwe technologieën. Ons hypermoderne kantoor biedt alle mogelijkheden om optimaal te flexwerken (flexibel, tijd- en plaats onafhankelijk). Dit creëert nieuwe vormen van samenwerking, meer eigen verantwoordelijkheid; eigen creativiteit en oplossingsgerichtheid. Ook zoeken wij bewust de verbinding met elkaar. Dit alles doen we onder het motto: Vertrouwen, Verbinden en Verantwoordelijkheid.

De afdeling:

De afdeling Bedrijfsvoering werkt vraaggericht en levert kwalitatief hoogwaardig en integraal advies en ondersteuning aan alle afdelingen binnen de gemeentelijke organisatie. Bedrijfsvoering doet dit om er voor te zorgen dat de gemeente Leidschendam-Voorburg haar beleidsdoelen haalt binnen de beschikbare middelen en de gestelde kaders. De adviseurs van Bedrijfsvoering zijn onafhankelijk en geven professioneel en integraal advies op basis van wet- en regelgeving en bestuurlijke- en organisatiedoelen. De afdeling Bedrijfsvoering bestaat uit 80 medewerkers.

De adviseurs werken vanuit Klantteams die bestaan uit adviseurs van verschillende disciplines (HR, Informatiemanagement, Juridisch en Financiën). Het doel van een Klantteam is de ambtelijke organisatie en het bestuur integraal te adviseren op het brede terrein van bedrijfsvoering. De klantteams worden aangestuurd door een Businesspartner.Volledige opdracht

Om de volledige opdracht te zien dient u een account te hebben.