Interim opdracht: Financieel adviseur gezocht

Financieel adviseur - AO/IB specialist

Houten (20122503)
Overheden
Open
24 uur
14 mei 2018
6 maanden
04 mei 2018

Functie omschrijving

Aanvraag 20122503 Tijdelijke inhuur


Voor Gemeente Houten zijn wij op zoek naar een Adviseur AO/IC.


De Opdrachtgever:

De gemeente Houten is onderdeel van de stadsregio Utrecht en de laatste decennia volop in ontwikkeling. Van een dorp van 7.000 inwoners in 1975 groeide Houten uit tot een middelgrote stad van bijna 50.000 inwoners. Stedelijk van karakter in het centrum en dorps in de mooie en rustige woonwijken en de drie kleine kernen ’t Goy, Schalkwijk en Tull en ’t Waal. Houten speelt ook een rol van betekenis in de regio en maakt onderdeel uit van diverse regionale samenwerkingsverbanden. Houten is verder uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Het NS-station ligt direct naast het gemeentehuis, op slechts 10 minuten van Utrecht CS en wordt bediend met 4 treinen per uur per richting.


Positie in de organisatie:

Je maakt deel uit van het team binnen de afdeling Staf. De afdeling Staf is ondersteunend aan het gemeentebestuur en de ambtelijke organisatie. De ambtelijke organisatie bestaat verder uit de afdelingen Ruimtelijke Ontwikkeling, Samenleving, Dienstverlening, Beheer Openbare Ruimte en het Projectbureau Accommodaties.


Omschrijving Opdracht:

Als betrokken en betrouwbare Adviseur Administratieve Organisatie en Interne Controle (AO/ IC) weet je op een verfrissende manier de organisatie in beweging te brengen. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van de interne controle en borging van de administratieve organisatie. Als Adviseur AO/ IC heb je een kritische en objectieve blik en heb je te maken met verschillende stakeholders, intern maar ook buiten de organisatie zoals de externe accountants. Je handelt als adviseur AO/IC proactief wanneer nodig. Door positief kritisch te zijn en verbetervoorstellen te initiëren lever je een optimale bijdrage aan de bedrijfsdoelstellingen. Verder worden door de adviseur AO/IC zowel de eigen aanbevelingen als de aanbevelingen van de accountant en ARC gemonitord op de opvolging van deze aanbevelingen.


Werkzaamheden:

- Adviseren over opzet en uitvoering van interne beheersmaatregelen.

- Plannen en uitvoeren van interne controles.

- Adviseren van het lijnmanagement over (proces)verbeteringen vanuit een risicobeheersing perspectief.

- Toetsen, signaleren en rapporteren van bevindingen.

- Opstellen van rapportages over uitgevoerde controles.

- Ondersteunen van management bij het beschrijven van de AO.

- Bijdragen aan een adequate en effectieve risicobeheersing.

- Monitoren en rapporteren over de opvolging van de aanbevelingen (accountant, ARC en eigen VIC).

- Eerste aanspreekpunt op het gebied van BTW vraagstukken.


Algemene informatie m.b.t. de aanvraag:

Locatie: Houten

Startdatum: zsm

Duur: 31-11-2018

Optie op verlenging:  2 maanden

Inzet: 30 uur per week

Tarief: marktconform

Sluitingsdatum: 04-05-2018

Sluitingstijd: 09:00

Intakegesprek: NNB


Hoe dient uw aanbieding verzorgd te worden?

- CV in ”Word-formaat” geschreven in de taal van de uitvraag;

- Motivatie geschreven in de “ik-vorm”, waarin u zowel kort en bondig ingaat op de scope van de opdracht als puntsgewijs uw aansluiting op de eisen en wensen toelicht;

- Uw beschikbaarheid (per wanneer, aantal uren per week en vakantieplannen);

- Uw uurtarief specifiek voor de onderhavige aanvraag (inclusief reis- en verblijfskosten en excl. BTW).


N.B.

- Bij het ontvangen van uw reactie gaan wij er vanuit dat uw aanbieding voor deze aanvraag exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor deze aanvraag wordt ingediend.

- Aangezien de functie eisen knock-out criteria zijn, en de functiewensen de gunningscriteria zijn, dient uw aansluiting hierop dan ook goed afleesbaar in uw cv te zijn opgenomen. Dit verhoogt namelijk een succesvollere behandeling van de aanbieding.

- Tijdens het selectieproces wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang. Mocht u vragen hebben, dan staan wij u graag te woord.


Volledige opdracht

Om de volledige opdracht te zien dient u een account te hebben.