Interim opdracht: Financieel adviseur gezocht

Financieel adviseur - Manager finance & control

Someren (20122496)
Overheden
Open
40 uur
01 juni 2018
12 maanden
10 mei 2018

Functie omschrijving

Aanvraag 20122496 Tijdelijke inhuur


Voor Gemeente Someren zijn wij op zoek naar een Senior Financieel Adviseur.


Omschrijving Opdracht:

De gewenste verandering komt moeizaam tot stand. Deels door tijdgebrek van team financiën zelf maar ook door de aansturing. Al jaren is de senior rol vanuit de control functie ingevuld maar het blijkt dat het op dit moment toch meer tijd kost om de verandering te bewerkstellingen. Daarnaast is er vanuit het team behoefte aan meer directe aansturing. Iemand die vanuit inhoud deskundigheid direct op het team zit en daarbij beslissingen kan nemen. Tevens iemand die met het team voor de gewenste verandering zorgt. Aan het einde van de tijdelijk inhuur periode moet dan ook duidelijk zijn hoe we de vacature ruimte structureel willen invullen.


Gewenst Profiel:

Een ervaren financieel adviseur binnen de gemeentelijke sector. Een adviseur die helicopterview heeft, 'de vinger op de zere plek legt', inhoudelijk veel kennis heeft en weet over te dragen en ervaring heeft met veranderprocessen. Daadkracht en communicatieve vaardigheden vinden we belangrijk.


Toelichting op rooster:

Minder uren is bespreekbaar. Minimaal 28 uren.


Algemene informatie m.b.t. de aanvraag:

Locatie: Someren

Startdatum: 01-06-2018

Duur: 31-05-2019

Optie op verlenging: 3 x 12 maanden

Inzet: 36 uur per week

Tarief: marktconform

Sluitingsdatum: 10-05-2018

Sluitingstijd: 09:00

Intakegesprek: 17-04-2018 tussen 11:00 en 14:00 uur


Hoe dient uw aanbieding verzorgd te worden?

- CV in ”Word-formaat” geschreven in de taal van de uitvraag;

- Motivatie geschreven in de “ik-vorm”, waarin u zowel kort en bondig ingaat op de scope van de opdracht als puntsgewijs uw aansluiting op de eisen en wensen toelicht;

- Uw beschikbaarheid (per wanneer, aantal uren per week en vakantieplannen);

- Uw uurtarief specifiek voor de onderhavige aanvraag (inclusief reis- en verblijfskosten en excl. BTW).


N.B.

- Bij het ontvangen van uw reactie gaan wij er vanuit dat uw aanbieding voor deze aanvraag exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor deze aanvraag wordt ingediend.

- Aangezien de functie eisen knock-out criteria zijn, en de functiewensen de gunningscriteria zijn, dient uw aansluiting hierop dan ook goed afleesbaar in uw cv te zijn opgenomen. Dit verhoogt namelijk een succesvollere behandeling van de aanbieding.

- Tijdens het selectieproces wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang. Mocht u vragen hebben, dan staan wij u graag te woord.


Volledige opdracht

Om de volledige opdracht te zien dient u een account te hebben.