Interim opdracht: Financial controller gezocht

Financial controller - Projectcontroller

Noord-Brabant
Techniek
€ 40 tot € 75
24 uur
01 oktober 2020
Onbepaald
05 oktober 2020

Functie omschrijving

Door de sterke groei in zowel bedrijfsgrootte als complexiteit van het werk is ons bedrijf op tijdelijke basis op zoek naar een Financieel Controller (24 tot 32 uur per week) met ruime ervaring op het gebied van projectorganisatie in de regio Noord-Brabant en Zuidwest-Nederland.


Je neemt het voortouw om de financiële verantwoording van de vestigingen naar een hoger plan te tillen. Concreet betekent dit dat je jouw kennis niet alleen overdraagt binnen het team, maar dat je ook zelf de handen uit de mouwen steekt. Maandelijks stel je de rapportage naar de (internationale) moedermaatschappij op en controleer je de juistheid van de financiële administratie. Tevens ondersteun je onze projectleiders met de financiële controle van hun projecten en ben je verantwoordelijk voor een juiste verwerking van (tussentijdse) projectresultaten en fungeer je als sparringpartner van de vestigingsleider op financieel gebied. Je werkt voornamelijk vanuit onze vestiging in Noord-Brabant, maar bent ook bereid om eventueel op andere vestigingen in het Westen van het land ondersteuning te verlenen.


De organisatie is actief in meer dan 34 landen in Azië, Afrika, Australië en Europa. Wereldwijd rekenen meer dan 30 miljoen burgers op hun dienstverlening. De waarden in het familiebedrijf vormen al tientallen jaren een solide fundament voor innovatie en groei. In Nederland kunnen zakelijke en particuliere klanten terecht voor vrijwel alle denkbare diensten en oplossingen op het gebied van afvalinzameling, afvalrecycling en rioolservice. Vanuit meer dan 30 vestigingen in het land werken momenteel ruim 1.000 medewerkers. Men is ambitieus, succesvol en groeiend.


Volledige opdracht

Om de volledige opdracht te zien dient u een account te hebben.