Interim opdracht: Financial controller gezocht

Financial controller

Den Haag ( 20122688 )
Overheden
Open
32 uur
01 juli 2018
4 maanden
12 juni 2018

Functie omschrijving

Aanvraag 20122688 Tijdelijke inhuur


Voor de NWO zijn wij op zoek naar een Senior Financial Controller.


Omschrijving Opdrachtgever:

De Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) is een van de grootste wetenschapsfinanciers in Nederland. NWO staat voor kwaliteit en vernieuwing in de wetenschap. Met een budget van ruim 800 miljoen euro investeert NWO jaarlijks in ongeveer 6000 onderzoeksprojecten aan universiteiten en kennisinstellingen. Het gaat zowel om onderzoek uit wetenschappelijke nieuwsgierigheid als onderzoek naar maatschappelijke vraagstukken. Op basis van adviezen van onafhankelijke wetenschappers uit binnen- en buitenland selecteert NWO de beste onderzoeksvoorstellen. NWO stimuleert nationale en internationale samenwerking, beheert en financiert 8 nationale onderzoeksinstituten, investeert in grote onderzoeksfaciliteiten en bevordert het gebruik van onderzoeksresultaten.


De Afdeling:

De afdeling Financiën van NWO, waar zo'n 45 fte werkzaam zijn, is momenteel vanwege groei en de nieuwe strategie in verandering. Tijdens de verbouwing is de winkel gewoon open. Vanuit de kernwaarden, Betrouwbaar, Betrokken, Grensverleggend en Verbindend, wordt vormgegeven aan een afdeling die in partnerschap met de NWO domeinen en vanuit een hechte samenwerking een kwalitatief goede bijdrage levert aan het realiseren van de nieuwe NWO strategie. Voor het team Financiële Administratie /Grootboek zoeken we een Senior Financial Controller voor 32 uur per week.


Omschrijving Opdracht:

Een Financial Controller die bijdraagt aan een optimaal verloop van de financiële administratieve processen door zelfstandig te zorgen voor een tijdige en correcte verwerking van de financiële gegevens, conform de financiële kaderstelling van NWO en dienstverleningsovereenkomsten (DVO). Daarnaast verstrekt de Financial Controller informatie over deze gegevens, adviseert over verbeteringen in de financieel administratieve processen, vervult de rol van functioneel applicatiebeheerder en adviseert over en introduceert nieuwe toepassingen van geautomatiseerde financieel administratieve systemen. De Financial Controller assisteert bij het samenstellen van onderdelen van de jaarrekening, controleert het grootboek en beheert en analyseert financiële stromen, adviseert over en lost inhoudelijke vraagstukken op en speelt een rol bij procesoptimalisatie. Oftewel; we zoeken een financieel expert die zowel inhoudelijk als qua persoon sterk in de schoenen staat.


Gewenst Profiel:

- hbo werk- en denkniveau

- een afgeronde opleiding op vakgebied, eventueel aangevuld met specifieke cursussen/trainingen

- meerdere jaren ervaring met het uitvoeren van financieel-administratieve werkzaamheden en (financieel) applicatiebeheer

- goede kennis van het specifieke werkterrein van NWO

- gedegen ervaring met Excel

- kennis van administratieve procedures en richtlijnen

- kennis van administratieve systemen

- kennis en ervaring met UBW Business World

- gevoel voor politiek - bestuurlijke verhoudingen


Algemene informatie m.b.t. de aanvraag:

Locatie: Den Haag

Startdatum: 01-07-2018

Duur: 01-01-2019

Optie op verlenging: 6 maanden

Inzet: 32 uur per week

Tarief: marktconform

Sluitingsdatum: 12-06-2018

Sluitingstijd: 09:00

Intakegesprek: NNB


Hoe dient uw aanbieding verzorgd te worden?

- CV in ”Word-formaat” geschreven in de taal van de uitvraag;

- Motivatie geschreven in de “ik-vorm”, waarin u zowel kort en bondig ingaat op de scope van de opdracht als puntsgewijs uw aansluiting op de eisen en wensen toelicht;

- Uw beschikbaarheid (per wanneer, aantal uren per week en vakantieplannen);

- Uw uurtarief specifiek voor de onderhavige aanvraag (inclusief reis- en verblijfskosten en excl. BTW).


N.B.

- Bij het ontvangen van uw reactie gaan wij er vanuit dat uw aanbieding voor deze aanvraag exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor deze aanvraag wordt ingediend.

- Aangezien de functie eisen knock-out criteria zijn, en de functiewensen de gunningscriteria zijn, dient uw aansluiting hierop dan ook goed afleesbaar in uw cv te zijn opgenomen. Dit verhoogt namelijk een succesvollere behandeling van de aanbieding.

- Tijdens het selectieproces wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang. Mocht u vragen hebben, dan staan wij u graag te woord.
Volledige opdracht

Om de volledige opdracht te zien dient u een account te hebben.