Interim opdracht: Business controller gezocht

Business controller

Utrecht (ICBO00034)
Overheden
Open
40 uur
16 juli 2018
12 maanden
05 juli 2018

Functie omschrijving

Aanvraag ICBO00034 Tijdelijke inhuur

                

Voor de Kamer van Koophandel zijn wij op zoek naar een Business Controller.


Omschrijving Opdrachtgever:

De Kamer van Koophandel is een landelijke, middelgrote publieke organisatie met een sterke regionale verankering. We zijn te vinden op negentien locaties in Nederland en uiteraard online. Met betrouwbare en actuele digitale informatieproducten en adviezen zorgen we ervoor dat ondernemers groeikansen beter kunnen benutten.


Omschrijving Opdracht:

Business Controller die vanuit de wijzigingen in dienstverlening (wettelijke kader van de KvK) input levert in de totstandkoming van projectplannen en/of deze op relevatie beoordeeld, als ook de congruente doorvertaling daarvan in de IT portfolioplanning en onderliggende agile teams. Signaleert en rapporteert risico's in dit kader en komt actief met verbetersuggesties en stemt deze af met project- en/of businessowner/-managerowner/manager. Als Business Controller ben je een strategische sparringpartner voor het management in een sterk veranderende organisatie. Je zorgt voor de planning & control cyclus en je geeft gevraagd en ongevraagd advies over performance vraagstukken. Daarnaast voorzie je het management van de juiste sturingsinformatie. Ook heb je een belangrijke rol bij de totstandkoming van het businessplan en de evaluatie van en sturing op de behaalde resultaten. De ideale kandidaat heeft minimaal een drietal jaar ervaring met controlling. Verder ondersteun je bij het ontwikkelen en implementeren van control methodieken, bij het financiële en operationele risicomanagement en initieer je op dit gebied. Je werkt intensief samen met managers, teamleiders en collega-controllers.


VOG:

Bij gunning dien je binnen 4 weken na de startdatum een recente VOG aan te leveren.


Algemene informatie m.b.t. de aanvraag:

Locatie: Utrecht

Startdatum: 16-07-2018

Duur: 31-12-2019

Optie op verlenging: NNB

Inzet: 40 uur per week

Tarief: marktconform

Sluitingsdatum: 05-07-2018

Sluitingstijd: 09:00

Intakegesprek: 11-07-2018 tussen 12:00 en 17:00 uur


Hoe dient uw aanbieding verzorgd te worden?

- CV in ”Word-formaat” geschreven in de taal van de uitvraag;

- Motivatie geschreven in de “ik-vorm”, waarin u zowel kort en bondig ingaat op de scope van de opdracht als puntsgewijs uw aansluiting op de eisen en wensen toelicht;

- Uw beschikbaarheid (per wanneer, aantal uren per week en vakantieplannen);

- Uw uurtarief specifiek voor de onderhavige aanvraag (inclusief reis- en verblijfskosten en excl. BTW).


N.B.

- Bij het ontvangen van uw reactie gaan wij er vanuit dat uw aanbieding voor deze aanvraag exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor deze aanvraag wordt ingediend.

- Aangezien de functie eisen knock-out criteria zijn, en de functiewensen de gunningscriteria zijn, dient uw aansluiting hierop dan ook goed afleesbaar in uw cv te zijn opgenomen. Dit verhoogt namelijk een succesvollere behandeling van de aanbieding.

- Tijdens het selectieproces wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang. Mocht u vragen hebben, dan staan wij u graag te woord.
Volledige opdracht

Om de volledige opdracht te zien dient u een account te hebben.