Interim opdracht: AO/IB specialist gezocht

AO/IB specialist - Manager Internal Audit

Leiden
Overige non-profit
€ 50 tot € 65
40 uur
18 november 2019
4 maanden
22 oktober 2019

Functie omschrijving

Voor het Team AO/IC zijn wij op zoek naar meerdere (3) financieel adviseurs administratieve organisatie en interne controle (AO/IC) / controlemedewerkers / auditors. 

Team AO/IC is een hecht team. Je komt te werken in een dynamische werkomgeving en hebt afwisselende werkzaamheden. Binnen het team heerst een informele werksfeer, tegelijkertijd is er aandacht voor een professionele werkwijze. Vanuit een onafhankelijke positie geeft het team advies aan het management om de administratieve organisatie en interne beheersing te versterken, om zodoende getrouwheids- en rechtmatigheidsrisico’s te mitigeren. In toenemende mate maakt het team gebruik van data-analyse bij de controles. Het team maakt onderdeel uit van de service-eenheid Financiën binnen Servicepunt71. Je standplaats is het Tweelinghuis, daarnaast ben je geregeld te vinden op de locaties van de gemeenten waar wij voor werken. 

Wat zijn de werkzaamheden? 

Je bent lid van het team van 7 medewerkers onder leiding van een teammanager. Je werkt actief mee aan de uitvoering van opdrachten en draagt zorg voor een professionele en zorgvuldige uitvoering van verbijzonderde interne controlewerkzaamheden en de verslaglegging hierover. Het is een afwisselende functie waarbij je verbijzonderde interne controles uitvoert voor verschillende gemeenten in de Leidse Regio (Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest en Zoeterwoude), het samenwerkingsorgaan Holland Rijnland en ook voor het Servicepunt zelf.

Volledige opdracht

Om de volledige opdracht te zien dient u een account te hebben.